FIBRANxps

FIBRANgeo B-570-YM
28/09/2021
FIBRANgeo B-570-YM
28/09/2021

Изолационна плоча FIBRANxps

FIBRANxps
екструдиран полистирен

Продукти, които осигуряват топлоизолация, надеждна якост на натиск и нехигроскопичност

Топлоизолацията от екструдиран полистирен е специален вид изолация с конкретни приложения в строителството. Те са единствения топлоизолационен материал, който може да издържи едновременно на високи нива на влажност и на тежки натоварвания. Подходящи са за приложение там, където употребата на други топлоизолационни материали не е препоръчителна.

Фундаменти
Стени
Подове
Покриви
Индустриални приложения

Плочите FIBRANxps се произвеждат с различни физични характеристики, повърхности, оформяне на ръбовете и размери за да са максимално ефективни и удобни за работа, спрямо предвиденото приложене.

FIBRANxps е 100% съвместима с други изолационни материали, като FIBRANgeo, FIBRANeps и FIBRANskin. Всички тези материали могат да бъдат използвани в един и същ проект, за да отговорят на техническите изисквания за различни строителни приложения

Производство

FIBRAN е първият български производител на топлоизолационни продукти от екструдиран полистирен(FIBRANxps), което превръща името на фирмата в нарицателно за този вид продукт и гаранция за качество. Заводът в България съществува от 2004г. и е ситуиран в гр. Русе

FIBRANxps са изолационни плочи, изработени по специална производствена рецепта, която включва смесване на полистирен, разпенващи агенти и специални добавки. След екструдиране на сместа се получават множество клетки със затворена структура. Те са изпълнени със специален газ, който формира 97% от обема на всяка плоча FIBRANxps. Високото съдържание на газ в продуктите осигурява отличните им топлоизолационни и якостни характеристики. Освен това подобрява паронепропускливостта на материала.

Предимства

FIBRANxps FACADE

Препоръчваме следните продукти за изолация на фасади

FIBRANxps ROOF

Препоръчваме следните продукти за изолация на покриви

FIBRANxps FLOOR

Препоръчваме следните продукти за изолация на подове

FIBRANxps UNDERGROUND

Препоръчваме следните продукти за изолация на сутеренни стени