ROCK7

FIBRANxps ETICS GF
FIBRANxps ETICS GF
15/08/2020
Rock CONTACT
04/04/2023
Rock CONTACT
04/04/2023
FIBRANxps ETICS GF
FIBRANxps ETICS GF
15/08/2020

Каменна вата ROCK7

Продукти българско производство, които осигуряват топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита на сгради !

Каменната вата ROCK7 е материал, който предлага изолация срещу нежелани топлинни загуби, опасности от пожар и дразнещ шум! Тя е единствения изолационен материал, който комбинира топлоизолация, шумоизолация, пожарозащита и пасивна вентилация. Освен тези характеристики, каменната вата има и най-дългия експлоатационен живот в сравнение с другите стандартни топлоизолационни материали. Всичко изброено до момента прави каменната вата ROCK7 перфектния избор за изолация на :

Външни и вътрешни стени

Скатни и плоски покриви

Тавани и подове

ROCK7 каменна вата е 100% съвместима с други изолационни материали, като FIBRANxps, FIBRANskin или FIBRANeps. Всички тези материали могат да бъдат използвани в един и същ проект, за да отговорят на техническите изисквания за различни строителни приложения.

Производство

ROCK7 е топлоизолация от каменна вата, изградена от естествени нишки и е 100% рециклируема. Произведена е в България от минерали като базалт и доломит, суровини на повече от 200 милиона години.

ROCK7 се произвежда от минерални скали, първоначално разтопени в пещ при много всиока температура, след което се превръщат във влакна. Поддържането на постоянни температури по време на процеса на топене осигурява стабилност на размерите на влакната и осигурява отлични технически характеристики на крайните продукти.

Видове

Плочите от каменна вата и Rock CONTACT се отличават с висока якост на натиск и точково натоварване, което се постига чрез вълнообразно преплетените нишки на продуктите от серията. Те са подходящи за приложение на външни контактни фасади, за подове в жилищни сгради и плоски покриви

При продуктите ни за покривно приложение Rock ROOF, цифрата в името показва каква е якостта на натиск на съответния продукт

(например : Rock ROOF-30 е с якост на натиск 30kPa)

Rock CONTACT

продукти за изолация на контактни фасади

Rock ROOF

продукти за изолация на покриви

Rock LIGHT, Rock VENT, Rock ACOUSTICplus

други продукти за изолация