За нас

Визитка

ФИБРАН България


ул. Околовръстен път №33, София, България

+359 2 850 40 90

fibran@fibran.bg

Търговски отдел

  • 8:30 - 16:30

Групата FIBRAN

Тя обединява компании от цяла Европа и в момента е един от най-важните производители на топлоизолационни продукти в Европа. Нейното начало датира от 1974 г., когато в Терпни, близо до Солун, Гърция, е основана FIBRAN. Компанията все още олицетворява визията на своя основател, господин Димитрис Анастасиадис, който отстоява ценностите на приятелски семеен бизнес с оглед на бъдещето.

Групата FIBRAN се специализира в производството на три продукта, а именно FIBRANxps, FIBRANgeo и FIBRANgyps.

FIBRANxps са топлоизолационни плочи, изработени от екструдиран полистирен. Групата има четири продуктови завода в различни страни, а именно Гърция, Словения, Португалия, България, а скоро и в Чехия.

Продуктите FIBRANgео са топлоизолационни продукти от каменна вата с завод за производство в Гърция, а гипсокартон FIBRANgyps, произведен в Италия.

Продуктите на FIBRAN се разпространяват в повече от седемдесет страни по света чрез дъщерни дружества.

Дългогодишният опит от различни страни, с различни нужди и климатични условия, води до трайни и устойчиви решения за защитната обвивка на сградата.

FIBRAN България

ФИБРАН България АД е първият български производител на топлоизолационни продукти от екструдиран полистирен (FIBRANxps), което превръща името на фирмата в нарицателно за този вид продукт и гаранция за качество.

 

Визия на компанията

ЕНЕРГИЕНЩИТ.

За нас означава много не само да следваме строителните тенденции, но да ги проектираме и да мислим постоянно за нови, цялостни решения за защитната обвивка на сградата.

Едни от тях са :