FIBRANskin

FIBRANskin SMART
16/10/2023
FIBRANskin SMART
16/10/2023

Мембрани FIBRANskin

Те осигуряват максимална ефективност с минимална дебелина

Повечето от най-често срещаните мембрани се състоят от много слоеве, което увеличава тяхното обемно тегло, но не то определя качеството на мембраната. Съставните слоеве са различни по вид и предназначение, но от всички само един е този, който определя основните качества на материала – функционалия. Повечето многослойни продукти са изградени от много тънък функционален слой (2-3 пъти по-тънък от човешки косъм), поставен между два или повече защитни слоя.

Мембраните FIBRANskin имат функционален слой от 6 до 8 пъти по-дебел от масово разпространените продукти на пазара. Това, в комбинация с уникалната технология на производство ги прави едни от най-добрите продукти на пазара. Повечето от мембраните FIBRANskin се състоят само от 1 слой – функционален. Това позволява мембраните FIBRANskin да имат по-малко обемно тегло, като същевременно осигуряват надеждна защита на детайла.

Предимства

Мембраните FIBRANskin имат уникална структура

Те са съставени от милиони микрофибри, които изграждат структура на мембраната, подобна на "лабиринт". Те гарантират равномерно разпръскване на UV лъчи и топлина и предлагат превъзходна устойчивост в цялата дебелина на продукта.

Мембраните FIBRANskin притежават отлична здравина

Обичайните фолиа на пазара са направени от PP (полипропилен), който е по-чувствителен към UV лъчение от PE (полиетилен). Функционалният слой на FIBRANskin е произведен от 100% стабилизиран PE с висока устойчивост на UV лъчение и топлина.

Мембраните FIBRANskin издържат на високи температури

През лятото температурите над изолацията на места могат да надхвърлят 70°C. Високата температура значително намалява функционалността на мембраните. Мембраните FIBRANskin издържат на високи температури до 100°C.

Лепенки FIBRANtapes

ACRYL-1@4x-8

FIBRANtape ACRYL

Едностранно залепваща акрилна лепенка
SILVER-1@4x-8

FIBRANtape SILVER

Едностранно залепваща лепенка с метализирано покритие
2SEAL@4x-8

FIBRANtape 2 SEAL ACRYL

Двустранно залепваща акрилна лепенка

Документи

flyers_icon

TDS

flyers_icon

DoP

flyers_icon

Каталози