Monday 13 July 2020  
   

Path: Home Page » Новини »
ПОСЕЩЕНИЕ В ЗАВОДА В ГР. РУСЕ
08/08/2014 Print

В началото на лятото, 2014г. фирма ФИБРАН БЪЛГАРИЯ покани своите партньори на посещение в завода на компанията в гр. Русе. Тази година се навършват 10 години от старта на производството на топлоизолационни плочи от XPS. Заводът на ФИБРАН в гр. Русе е първият български завод за екструдиран полистирен. До момента, той остава единствен за България.

По време на посещението, представители на ФИБРАН проведоха серия семинари с партьори и дистрибутори. Презентациите запознаха присъстващите с пълната гама произвеждани продукти, разнообразните видове FIBRANxps, както и приложенията по предназначение и предимствата им. Дискутирани бяха детайлно характеристикитена продуктите и предимствата им пред други топлоизолационни продукти, предлагани на пазара.

Представено беше автоматизираното и чисто производство на топлоизолационните продукти и опциите на рециклиращата и режещата машини. Присъстващите разгледаха производствената линия и нагледно се запознаха с всички процеси и операции, както и с полаганите усилия за постигане на качествени продукти, който да удовлетворяват изискванията на крайните клиенти.

ФИБРАН произвежда широка гама продукти за различни приложения съобразно нуждите и изискваниятана конкретния клиент и обект. Това, което ФИБРАН прави с гордост, е ръководено от желанието за постоянно усъвършенстване и развитие, за въвеждане на иновативни технологии и оборудване, за  обогатяване на възможностите за производство и съответно възможностите за  задоволяване на нарастващите изисквания на потребителите. Това означава фокус върху клиента и приложението, а не просто да се формоват плочи от пяна, наречена XPS, и те да се пускат на пазара.

Особен интерес за партньорите на компанията предизвика посещението в лабораторията на завода. Пред тях бяха показани демонстрационни изпитвания на продуктите по БДС EN 13164 и EN 13172, съответно за якост на натиск, топлопроводност, горимост и др., които се извършват ежедневно, съгласно изискуемата минимална честота на изпитванията при управлението на производствения контрол и са гаранция за качеството на продуктите FIBRANxps.

Високотехнологичното производство, от една страна, и контролът от лабораторната работа,   гарантират постигане на постоянно високо качество и продукти с технически характеристики съгласно европейските норми и изисквания.


Продукти

Информация

Технически съпорт

Галерия снимки


Copyright © 2011 Fibran Designed & Developed by Tessera