Monday 13 July 2020  
   

Path: Home Page » Новини »
ФИБРАН БЪЛГАРИЯ СЪС СОБСТВЕНА СКЛАДОВА БАЗА ВЕЧЕ И В ГР. СТАРА ЗАГОРА
16/07/2012 Print

През месец ЮЛИ, 2012 год. отваря врати НОВАТА СКЛАДОВА БАЗА на ФИБРАН България. Тя се намира в гр.Стара Загора и допълва съществуващите логистични бази в гр.София и гр.Русе, за да предостави повече възможности за логистично обслужване и още по-изгодни оферти на своите партньори, дистрибутори и клиенти.

В складовата база на ФИБРАН в Стара Загора в момента можете да намерите основните артикули от продуктовата гама на ФИБРАН България: произвежданите в завода на ФИБРАН в гр.Русе продукти от екструдиран полистирен FIBRANxps, произвежданите в завода на ФИБРАН в Гърция продукти от каменна вата FIBRANgeo, гипскартонени плоскости TECHNOGIPS и стъклени минерални вати.

До края на месец ЮЛИ асортиментът ще обхване всички продукти, предлагани от ФИБРАН България в останалите складови бази. През следващите няколко седмици, ФИБРАН планира специално за своите клиенти да предложи и нови за портфолиото на компанията продукти. 

Във връзка със старта на работата на Логистична База ФИБРАН Стара Загора, за своите лоялни дистрибутори, ФИБРАН България предлага ексклузивни промоционални условия през седмицата: 16 -27 ЮЛИ.

За повече информация, можете да следите новините на сайта: fibran.bg, на фирмения блог blog.fibran.bg или на facebook страницата.


Продукти

Информация

Технически съпорт

Галерия снимки


Copyright © 2011 Fibran Designed & Developed by Tessera