Monday 13 July 2020  
   

Групата FIBRAN
Print

FIBRAN  

... се ръководи от желанието за постоянно усъвършенстване и развитие, за въвеждане на иновативни технологии и оборудване, за  обогатяване на възможностите за производство и съответно възможностите за  задоволяване на нарастващите изисквания на потребителите.

 ... има сериозен производствен и организационен опит, които са сигурна основа и за бъдещото й развитие.  

 ... произвежда продукти за топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита.

 ... е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят, чрез дъщерни дружества, представителни офиси и търговски партньори.

 ... е непрекъснато ангажирана в научноизследователска и проучвателна дейност, основана на сътрудничеството с изследователски институции, както и на постоянен обмен на знания и опит между експертите на FIBRAN.

 ...помага за постигане на енергийна ефективност и устойчив топлинен комфорт с производство на висококачествени топлоизолации и популяризиране на подходящи технически решения сред проектанти, инженери, строители и потребители.

... обръща специално внимание на здравето и безопасността на своите служители, както и на тяхното постоянно и специализирано обучение.

 ... се вслушва в нуждите на своите партньори, така че те да могат да разчитат на искреност и отговорност във взаимнитеотношения, в полза и на двете страни.

 ... участва в работата на редица международни организации, в сътрудничество с университети и изследователски институти, активно подкрепя европейското развитие, особено по отношение на защитата на околната среда и намаляване на вредните въздействия върху изменението на климата.

 ... има производства в шест европейски страни, както и представителни офиси,предоставящи техническа подкрепа в единадесет държави. FIBRAN присъства търговски в над 40 страни в Европа и света.

 ... е стабилна, прогресивна компания, за която основна ценност са хората и природата.

 ... е компания, на която можете да разчитате.

 Latest News... (Read all the news)

  03/02/2015  20 ГОДИНИ FIBRANxps

Продукти

Информация

Технически съпорт

Галерия снимки


Copyright © 2011 Fibran Designed & Developed by Tessera