Monday 13 July 2020  
   

Тавани на аграрни сгради
Print

Сградите, в които се отлеждат домашни животни, като например обори, птицеферми, свинеферми, и т.н.,  обичайно не се отопляват. За да се защитят животните от прекомерната топлина, особено през лятото, тези сгради особено техните покриви и тавани, трябва да бъдат топлоизолирани.

По таваните или покривните конструкции на този тип помещения, които не са особено взискателни по отношения на визията, се поставя видима топлоизолация с гладка повърхност. Подходящата дебелина се избира с цел да се осигурят желаните температурни условия. Най-подходящият тип изолация за тази цел е FIBRANxps MAESTRO - дълги плочи с гладка повърхност и подходящо оформяне на страничните ръбове. Поставената топлоизолация може да бъде оставена видима, тя е лесна за почистване и дезинфекция. 

Тавани на помещения, при които има по -високи естетически изисквания, като напр. изби, складове за съхранение, хладилни камери, се изолират с видима топлоизолация FIBRANxps MAESTRO чийто цвят тюркоаз може да бъде покрит например с акрилна боя или латекс, или плочи FIBRANxps ETICS, които впоследствие се покриват с шпакловъчен разтвор. Повече информация на  “вътрешна изолация”.Latest News... (Read all the news)

  03/02/2015  20 ГОДИНИ FIBRANxps

Продукти

Информация

Технически съпорт

Галерия снимки


Copyright © 2011 Fibran Designed & Developed by Tessera