Monday 13 July 2020  
   

FIBRANxpe
Print
Екструдираното полиетиленово фолио FIBRANxpe е звукоизолиращо и топлоизолиращо фолио със затворена клетъчна структура, произведено от термичен изолационен полимер, който чрез процес на непрекъснатото екструдиране и експандиране получавава окончателната си форма на рулообразен продукт.

Материалът е гъвкав и компактен, не се окислява, устойчив на гъбични образувания и бактерии, и е се съвместява отлично с традиционните строителни материали (цимент, гипс, вар, пясък).

FIBRANxpe е отличен звукоизолиращ продукт за защита от ударен шум.  FIBRANxpe има относително добър топлоизолиращ капацитет.  Лесно се транспортира, реже, разкроява, позиционира и адаптира към всяка форма на повърхността, която се изисква да бъде покрита.

Понастоящем, ежедневното използване на сградите поражда въпроси, изискващи ефективни строителни решения, които, освен всичко друго, трябва да отговарят на необходимостта от звукоизолация против ударен шум, които лесно се предава по строителните елементи. отговаря на тези нужди чрез осигуряване на звукоизолация в подовете между отделните плочи (създаването на  втори или плаващ под) или поставени директно на пода, както и чрез осигуряване на звукоизолация при инсталация за подово отопление. Благодарнение на  FIBRANxpe се предотвратява разпространението на звук през етажната плоча и по инсталацията. FIBRANxpe изолацията се поставя, независимо от качеството на пода, което означава, че е без значение дали крайната повърхност е дървена настилка (паркет), керамични плочки, мрамор или дори мокет. 


Latest News... (Read all the news)

  03/02/2015  20 ГОДИНИ FIBRANxps

Продукти

Информация

Технически съпорт

Галерия снимки


Copyright © 2011 Fibran Designed & Developed by Tessera