FIBRANxps INCLINE & FIBRANgeo INCLINE

Решенията FIBRANxps INCLINE & FIBRANgeo INCLINE представляват клиновидни плочи (с наклон) произведени от екструдиран полистирен или каменна вата.

Плочите се изрязват фабрично, според подготвения от нас план за полагане, специално разработен за Вашият покрив. Клиновидните плочи се номерират, за по-лесна ориентация при употреба. Подреждането на плочите на покрива много наподобява подреждането на пъзел – следвате предоставената от нас схема за полагане и поставяте плочата на точното и място. Това свежда възможностите за грешка до минимум, осигурява прецизно отводняване и бързина на полагане.

Предимства:

  • По-малко добавено тегло на покрива, поради ниската обемна плътност на плочите;
  • Повишена средната дебелина на топлоизолационният слой;
  • По-бързо изграждане на отводняването на покрива.

За оферта са ни нужни:

  • Чертеж (.dwg) на вашият покрив с означени местата за отводняване.
  • Желания от Вас наклон (1%, 1,67%, 2% или друг)

FIBRANxps INCLINE

FIBRANxps INCLINE са твърди, водонепропускливи топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен, произведени с гладка повърхност и едностранен наклон.

FIBRANxps INCLINE са подходящи за употреба, както при ново строителство, така и при обновяване на плоски покриви, тераси и балкони. 

Повече за решението, можете да прочетете в нашето Ръководство за полагане.

Запитване за оферта, можете да направите от ТУК или да ни пишете на fibran@fibran.bg

FIBRANgeo INCLINE

FIBRANgeo INCLINE са твърди изолационни плочи от каменна вата с фабричен наклон. Устойчиви на натиск и разслояване. Промишлено произведени от разтопени скали във вид на влакна. Те са се наложили като стандартно решение за изъплнение на обратен наклон, в зоната на бордовете, при покриви на индустриални сгради, но са подходящи при всички типове сгради.

Плочите FIBRANgeo INCLINE могат да бъдат изрязани както с едностранен наклон, така и с двустранен, което улеснява решението на отводняването на по-сложни участъци.

С оглед на противопожарни изисквания и завишеното внимание в тази тема продуктите FIBRANgeo INCLINE стават по-популярни, заради класа си по реакция  на огън – A1 (негорим).

Запитване за оферта, можете да направите от ТУК или да ни пишете на fibran@fibran.bg

flyers_icon

Примерна схема на полагане

flyers_icon

Примерна спецификация